DERIK HÍREK

Megosztás

A vállalati biztonsági stratégia kialakításánál a cégvezetők nemcsak a biztonsági kérdéseket veszik górcső alá, hanem azt is, hogy milyen költségek mellett milyen szintű biztonsági rendszer építhető ki.

Szerencsés esetben a vállalkozás vezetői nem várnak addig, amig bekövetkezik az első nagyobb incidens, hanem azonnal, a szükséges időben meghozzák a szervezet és javai számára fontos biztonsági döntéseket, majd időszakonként felülvizsgálva azokat, frissítik a már használatban lévő eszközöket, technológiát.

Cégünk ebben is tud segítséget nyújtani. Tanácsadóink igény esetén felmérik a már működő őrzésvédelmi rendszert és költségkalkulációval egybekötött ajánlatokat tesznek a biztonsági rendszer korszerűsítésére, módosítására vagy kiegészítésre.

A megfelelő biztonsági stratégia megalkotásához szükséges, hogy a megrendelő tisztában legyen, hogy a vállalatnál milyen biztonsági szintek találhatóak; alacsony kockázatú telephelyet kell védeni, vagy egy magas kockázatú irodai épületről, pótolhatatlan vagy nehezen pótolható dokumentumok, szerződések, vagyontárgyak stb. sokaságáról van szó.

Cégünk évtizedes tapasztalattal, magas szintű biztonsági  megoldásokkal áll  megrendelői rendelkezésére.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT
További hírek
Vállalati biztonsági stratégia tanácsadás

A vállalati biztonsági stratégia kialakításánál a cégvezetők nemcsak a biztonsági kérdéseket veszik górcső alá, hanem azt is, hogy milyen költségek mellett milyen szintű biztonsági rendszer építhető ki. Szerencsés esetben a

Belépésszámlálás és embersűrűség mérés

A koronavírus miatti óvintézkedések között szerepel a látogatók számának korlátozása, és nyomon követése. Ennek betartását segítheti a bejáratok fölé telepíthető Hikvision belépésszámláló rendszer. A kamera szoftvere: Képes számon tartani a területre be és