derik biztonságtechnika

time lapse

rendszerek

Marketing célú kamerák, amelyek meghatározott időnként küldenek képet a szerverünkre. A projekt végén a képeket összefűzzük és videót készítünk - így ön igen látványos formában mutathatja meg beruházását.

A legszebb felvételek onnan indulnak, amikor még áram sincs a beruházás területén. A Time Lapse rendszereket napelemes (szigetszerű) táplálással is tudjuk kivitelezni.

A kiépített rendszerel folyamatosan nyomon követheti a beruházás folyamatát, mert hozzáférést adunk az élőképekhez is.

Lehetőség van arra is, hogy a kamera képeit élőképen is rögzítsük, így nem marad le semmiről és visszanézheti azt, ami érdekli.

Célszerű többféle videót is készíteni, minden 15 percben készített képből a kivitelezés idejétől függően akár egy több tízperces anyag is készíthető.

Célszerű azonban egy nagyon gyors, maximum 20 másodperces filmet is készíteni, amely nagyszerű céges tartalom lehet a közösségi média oldalakon: Facebook, Instagram, Linkedin.

time lapse rendszer

felméréstől a kivitelezésig

A rendszert kérheti szereléssel vagy szerelés nélkül. Ha szerelés nélkül kéri a time lapse rendszert, akkor előre beállított rendszert  küldünk, szerelésre kész állapotban.

A rögzített képekből a projekt végén egy rövid kisfilmet kap, amelyet marketing célra használhat.

Time lapse rendszereink lényege, hogy a hosszabb idő alatt felvett képekből néhány perces videót készítünk – így ön látványosan bemutathatja építkezését, beruházását.

01

Felmérés

Előre egyeztetett időpontban a helyszínen megnézzük a helyszín adottságait. A felmérés adatai alapján fog készülni az ajánlat.

02

Ajánlat

Munkatársaink elkészítik a részletes ajánlatot, amely tartalmazza a teljes anyag és munkadíj költségeket.

03

Egyeztetés

Személyes megbeszélés keretében egyeztetjük a helyszíni kivitelezés folyamatát és részleteit.

04

Kivitelezés

Munkatársaink az egyeztetett időpontban megjelennek a helyszínen és felszerelik a time lapse rendszert.

time lapse rendszer

referenciák

Kérdése van?

Írjon üzenetet!