derik biztonságtechnika

derik

hálózati
video rögzítők

Jó minőségú kamerákhoz jó minőségű rögzítő (NVR) is szükséges. Ezek a rögzítő eszközök képesek a kamerák jelzései alapján riasztási jelzést is adni - vagy akár más eszközök felé vezérlőjeleket küldeni.

A modern NVR (Network Video Recorder) eszközök a  fejlett észlelési technológiának köszönhetően képesek rasztást generálni – így csökkenthetjük biztonsági költségeinket. Kevesebb biztonsági személyzettel, sokkal hatékonyabban működtethető objetumok őrzése.

Derik

digitális hálózati video rögzítők

HIKVISION hálózati rögzítők

A HIKVISION hálózati video rögzítők az IP kamerák által digitalizált videó stream képeit fogadják és tárolják. A fejlett hálózati video rögzítők interneten keresztül is képesek a videó streamet továbbítani. Az analóg rögzítőkhöz képest nagy előny, hogy az NVR  akár több megapixel felbontású képeket is képes rögzíteni.

Az IP kamerák közvetlenül is kapcsolódhatnak a HIKVISION hálózati video rögzítőkhöz, de akár hálózati switch-en keresztül is megoldható az összekötésük.

A hálózati video rögzítőt a hálózat bármely pontján elhelyezhetjük: az NVR lehet a kamerák közelében, de lehet akár egy különálló megfigyelő szobában is. Ha az NVR  távolabb kerül elhelyezésre, akkor fontos, hogy a hálózati csatlakozása megfelelő sávszélességgel rendelkezzen.

Egy biztonsági hálózaton belül több hálózati video rögzítőt is elhelyezhetünk: így ha esetleg az egyik rögzítő leáll, akkor a hálózat többi rögzítője üzemképes maradhat és tovább dolgozhat, így megelőzhető az adatvesztés.

Derik

digitális hálózati video rögzítők

NVR funkciók

Tárolás

A tárolást szolgáló merevlemezek az év 365 napján működnek. Amennyiben a lemezek elhasználódnak, a rendszer jelzi állapotukat és azt is, hogy a lemezek közül melyik nem üzemel megfelelően.

Tükrözés

RAID kompatibilis rögzítőkkel megoldható, hogy a felvételek tükrözve kerüljenek tárolásra. Ez azért fontos, mert ezzel megoldással  lemezhiba esetén sem kell aggódnunk a felvételvesztés miatt.

zárolás

Derik

digitális hálózati video rögzítők

előnyök

Többféle
stream-típus

A rendszer többféle tömörítési algoritmust használ, így számos kamerával kompatibilis: MPEEG4, MJPEG, H.264, H.264+, H.265, H.265+, 1080P

4K
felbontás

A 4K rögzítési és megjelenítési felbontással sokkal élesebbek és részletgazdagabb a videó. A 4K felbontás lényege, hogy egy képen 3840×2160 (körülbelül 8,3 millió) pixelt rögzít a rendszer.

Linux
op. rendszer

Hálózatkiesés?
Megoldva!

Ha hálózati hiba következik be, akkor a rögzítő és a kamera  nem tud kommunikálni, tehát a rögzítő így nem rögzít. Ilyenkor a kamera az (opcionális) SD kártyára kezd rögzíteni. A hálózat helyreállása után a képek automatikusan áttöltődnek az SD kártyáról a hálózati rögzítőbe.

Hálózati
csatolók

A dupla hálózati csatoló segítségével nem kell a meglévő hálózatunkat terhelni az IP kamerákkal. Az IP kamerák egy külön hálózaton csatlakozhatnak a rögzítőhöz, amelyet Internetre csatlakoztatva egyszerűen elérhetünk.

Jogosultságok
kezelése

Derik

digitális hálózati video rögzítők

képtartalom elemzés

A HIKVISION hálózati video rögzítők képesek akár a videó stream elemzésére is. A képtartalom elemzés és a kamera analitika segítségével beállítható többek között vonalátlépés, behatolásjelzés, színhelyváltozás-figyelés, rendszámfelismerés.

Ezen felül a képtartalom elemzés és kamera analitika beállítható fókuszvesztésre, objektum eltávolításra, sikoly-riasztásra, hangkimaradásra,  jelenetváltásra is.

Derik

digitális hálózati video rögzítők

Távelérés és Videómenedzsment

HIK-CONNECT

Mobil kliens

HIK-CONNECT mobil klienssel egyszerűen megtekintheti az élőképeket és a mentett felvételeket.

app-store-button.png
google-play-button.png

IVMS-4200

PC szoftver

A sokoldalú IVMS 4200 (ingyenes) szoftverrel akár több telephely videó élőképeit is láthatja számítógépén.

A videófelvételek elérése mellett kezelhet  riasztórendszert, kaputelefont, beléptetőrendszert is – így akár teljes biztonságtechnikát  egy felületen kezelheti.

Hik-Central

Szerver kezelő

Teljes integrálás és fejlett képkezelési lehetőségek a liszenszelt, professzionális Hik – Central szoftverben

A szerverprogram segítségével teljeskörűen menedzselheti kameráit és biztonsági rendszerét.

Kérdése van?

Írjon üzenetet!