derik biztonságtechnika

derik

okoskamerák

A video megfigyelést nem szükséges túlbonyolítani. Megfelelő komponensek a megfelelő helyen, széles alkalmazási lehetőségekkel kisebb üzemek, gyárak, telehelyek, de akár lakóházak részére is. Ez az Easy IP 4.0 technológia.

AcuSense technológia
Kiváló cél érzékeléssel és deep learning algoritmussal a téves riasztások drasztikusan csökkenthetők.

Color VU technológia
Akár gyér megvilágításnál is nem lesz már több biztonsági problémája. Jobb lencsékkel, fejlettebb szenzorokkal és kiváló megvilágítás együtt kiváló képminőséget biztosítanak, még alacsony fényviszonyok között is.

kevesebb téves riasztás

Határterületek megfigyelésénél a hagyományos megfigyelőrendszerek a gyenge célérzékelés miatt rendkívül sok téves riasztást okozhatnak.

A legfontosabb az autók, és emberek észlelése, azonban ezeknél a rendszereknél számos más egyéb változás is riasztást okozhat.

A biztonsági személyzet elveszik a rengeteg, nem fontos információ között. A sok téves jelzés következtében lehet, hogy egy valós jelzésre is elmaradhat a reakció.

Állatok

Fények

Eső

Pókhálók

Ágak

Téves riasztások szűrése

AZ EASY IP 4.0 kamerák fejlett deep learning algoritmusainak köszönhetően a téves riasztások több, mint 90%-a szűrhető. A szűrést az AcuSense technológiával rendelkező kamerák, illetve az Intelligens rögzítők is elvégezhetik.

Ha a kamera és a rögzítő is szűr, így duplán kerülnek szűrésre a téves riasztásokat kiváltó, egyébként normál események.

A hatékonyság növelésével a helyi fizikai munkaerő is kiváltható, vagy nagyon jelentősen lecsökkenthető.

Fény és hang
A deep learning algoritmussal működő kamerák szűrik a riasztást kiváltó tényezőket. Abban az esetben, ha ember, vagy jármű okozza a riasztást, a beépített hangszóró megszólal, illetve villogó fény is elriaszthatja a behatolókat,

Megvagy!
A kamera által kibocsátott fény és hang hatására nagyobb az esély, hogy a behatolók a kamera felé forduljanak, amely tökéletesen rögzítheti a képüket.

Derik

okoskamerák

easy ip 4.0
Alkalmazási területek

Gyárak, raktárak

Parkolók

Családi házak

építkezések

Autókereskedések

Derik

okoskamerák

Easy IP bemutató videó

Acu Sense technológia

Kérdése van?

Írjon üzenetet!