derik biztonságtechnika

derik

takarítás

A DERIK biztonságtechnikai cég - de az ügyféligények alapján már egy évtizeddel ezelőtt életre hívtuk takarítási üzletágunkat is. Több, mint 10 éve végzünk takarítási feladatokat - elsősorban olyan objektumokban, ahol őrzünk is.

Kollégáink oktatást kapnak és rendelkeznek a takarításhoz szükséges szaktudással. Gépi takarító eszközökkel és kézi takarító eszközökkel is dolgozunk.

Odafigyelünk arra is, hogy a munkavégzés során felhasznált gépek, eszközök és anyagok megfeleljenek az előírásoknak.

A felhasznált tisztítószerek rendelkeznek az összes engedéllyel, amely a magyarországi használathoz szükséges. Mindig a helyhez kapcsolódó specifikus tisztítószereket használjuk – az ügyféllel egyeztetve.

A DERIK takarítási ellenőrök folyamatosan szemmel tartják a takarító személyzetet és ellenőrzik az általános rendet munkavégzés közben.

Magánszemélyeknek nem vállalunk takarítást, csak cégeknek.

Derik

takarítás

Irodák és
irodaházak
takarítása

Gyárak és
üzemek
takarítása

Raktárak és
csarnokok
takarítása

Derik

takarítás

Síkosságmentesítés

Síkosságmentesítésre is van gépparkunk, így a téli időszakban gyárak, üzemek, telephelyek síkosságmentesítését is elvégezzük.

Kertgondozás

Gyárak, üzemek, telephelyek környezetét is gondozzuk: kertgondozási szolgáltatásunk keretében rendben tartjuk a zöldterületeket.

eseti
takarítás

A DERIK eseti vagy időszakos takarítási szolgáltatásait üzleti ügyfeleink akkor veszik igénybe, ha olyan takarítási feladat merül fel, amire a megbízó cégnek nincs kapacitása. Irodák, üzemek, gyárak felújítás utáni takarítását is vállaljuk.

Szerződéses
takarítás

Szerződéses takarítási szolgáltatásainkat üzleti ügyfeleink akkor veszik igénybe, amikor a takarítási feladatokat részben vagy egészben kiszervezik hozzánk. Ilyenkor egy keretszerződésben rögzítjük a vállalt feladatokat és ennek megfelelően dolgozunk.

Kérdése van?

Írjon üzenetet!