derik biztonságtechnika

derik

távfelügyelet

Távfelügyeletünkön képzett és megbízható munkatársaink 24 órában figyelnek ügyfeleink értékeire. DERIK távfelügyelet értesítéssel, vagy kivonulószolgálattal - hűségidő nélkül. Apró betűk nélkül.

A DERIK távfelügyelet megbízhatóan, napi 24 órában teszi a dolgát. Távfelügyeleti szolgáltatásunk lényege, hogy a családi házak, lakások, üzlethelyiségekben kiépített riasztórendszerek  által küldött állapotjelzéseket a DERIK központban figyeljük.

Értesítéses szolgáltatás esetén a beérkező jelzéseket továbbítjuk. Kivonulószolgálatos szolgáltatás esetén a beérkező riasztás esetén a helyszínre vonulunk.

derik

Távfelügyelet

Értesítéssel

Értesítéses távfelügyeleti szolgáltatásunk keretén belül fogadjuk ügyfeleinktől a beérkező jelzéseket. Betörés, szabotázs, vagy áramszünet esetén értesítjük a megadott telefonszámokat. Minden modern riasztórendszer alkalmas arra, hogy a tulajdonost telefonhívással, vagy SMS-el értesítse -de a mi tapasztalatunk alapján az emberi figyelem és gondoskodás nem pótolható. Áramszünet, vagy kommunikációs hiba esetén a riasztó nem tud üzenetet küldeni a tulajdonosnak – mi ezeket a hibákat is jelezni tudjuk.

derik

Távfelügyelet

Kivonulással

Kivonulószolgálatos távfelügyeleti szolgáltatásunk keretében a riasztás-, szabotázs-, pánikjelzések beérkezésekor haladéktalanul megfelelően képzett és intézkedni is tudó vagyonőrök vonulnak a helyszínre. A megtett intézkedésről tájékoztatjuk ügyfeleinket, a kivonulásokat pedig jegyzőkönyvezzük. Ügyeleti munkatársaink a leggondosabban járnak el, mindig az ügyfél érdekeit tartva szem előtt, a téves jelzésből felmerülő plusz költségeket pedig a legteljesebb mértékben megpróbáljuk elkerülni.

További

távfelügyeleti szolgáltatások

Derik

Zárva vagy nyitva?

Kifejezetten üzleteknek, irodáknak ajánlott szolgáltatás, amely során az előre megadott nyitási-és zárási időket beállítjuk. Ha ettől eltérően érkezik nyitás- vagy zárás jelzés az ügyeletre, akkor a megadott számokat hívjuk, vagy SMS-t küldünk. Miért zárt be előbb az üzlet? Miért mennek vissza az irodába zárás után? Velünk nem marad titokban!

Derik

Videó felügyelet

A legösszetettebb távfelügyeleti munka, amely során az ügyfél felhatalmazása alapján a kamerarendszer képeit riasztás esetén megtekinti az ügyelet. Így valós jelzés esetén könnyebben irányítja a kivonulószolgálatot, téves jelzés esetén pedig nincs felesleges és indokolatlan kivonulás.

Derik

Áramszünet jelzés

Áramszünet esetén a riasztórendszer a beépített akkumulátornak köszönhetően tovább üzemel, azonban nagyon hosszú áramkimaradást nem tud áthidalni. Ezért szükséges, hogy ügyfeleink értesüljenek az áramszünetekről. Sok esetben a betörések áramszünet jelzéssel kezdődnek.

Derik

Tesztjelzések

A riasztórendszer által napi rendszerességgel küldött tesztjelzéseket kezeljük. Tesztkimaradás esetén ellenőrizzük a kommunikációt és jelezzük ügyfeleinknek, hogy szükséges a javítás. Amennyiben a kommunikátort cégünk biztosítja, a kommunikációs hibákból eredő helyszíni javítás díjmentes.

Derik

Hibabejelentés

24 órás ügyeletünkre bejelentheti a riasztórendszer meghibásodásokat. Kollégáink a hibát rögzítik, és technikus munkatársaink visszahívják a helyszíni szereléssel kapcsolatos időpont egyeztetésére. Igyekszünk a határidőket tartani.

Derik

Eseménylista

Igény esetén havonta listát küldünk arról, hogy melyik felhasználó mikor élesített, illetve hatástalanított. Üzleti ügyfeleink kedvelt szolgáltatása. Listáink egyszerűen értelmezhetők, és semmilyen felesleges adatot nem tartalmaznak, csak azt, amire Önnek szüksége van.

Kérdése van?

Írjon üzenetet!