Távfelügyelet

Távfelügyeletünkön megfelelően képzett és megbízható munkatársaink 24 órában figyelnek ügyfeleink értékeire. Szolgáltatásunkat alapvetően kétféle szerződéssel kínáljuk: értesítéssel, vagy kivonulószolgálattal. Hűségidő és apró betűk nélkül.

Értesítéssel

Értesítéses távfelügyeleti szolgáltatásunk keretén belül fogadjuk ügyfeleinktől a beérkező jelzéseket. Betörés, szabotázs, vagy áramszünet esetén értesítjük a megadott telefonszámokat. Bár minden modern riasztórendszer alkalmas arra, hogy a tulajdonost telefonhívással, vagy SMS-el értesítse, tapasztalatunk alapján azonban az emberi figyelem és gondoskodás nem pótolható. Arról nem beszélve, hogy áramszünet, vagy kommunikációs hiba esetén a riasztó nem tud majd üzenetet küldeni a tulajdonosnak. Mi ezeket a hibákat is szűrjük.

Kivonulással

Kivonulószolgálatos távfelügyeleti szolgáltatásunk keretében a riasztás-, szabotázs-, pánikjelzések beérkezésekor haladéktalanul megfelelően képzett és intézkedni is tudó vagyonőrök vonulnak a helyszínre. A megtett intézkedésről tájékoztatjuk ügyfeleinket, a kivonulásokat pedig jegyzőkönyvezzük. Ügyeleti munkatársaink a leggondosabban járnak el, mindig az ügyfél érdekeit tartva szem előtt, a téves jelzésből felmerülő plusz költségeket pedig a legteljesebb mértékben megpróbáljuk elkerülni.

Egyéb távfelügyeleti szolgáltatások