derik biztonságtechnika

derik

HIKVISION ax pro
riasztórendszerek

HIKVISION ax pro
riasztó
rendszerek

A HIKVISION AXPRO riasztók applikáció alapú vezérléssel, teljes vezetékmentességgel, nagy hatótávolsággal és stabil kapcsolattal képviselik a riasztórendszerek legújabb generációját.

Megérkezett a Hikvision AX riasztóközpontok új generációja: applikáció alapú vezérlés, teljes vezetékmentesség, nagy hatótávolság és stabil kapcsolat jellemzi az új rendszert.

A HIKVISION először a Pyronix cég felvásárlásával, majd saját riasztóközpont fejlesztésével lépett be a riasztógyártás világába. AX Pro teljesen újraalakítja a riasztókat.

Derik

HIKVISION AxPro riasztórendszerek

AxPro érzékelők

Mágneses nyitásérzékelő

♦ Jelátviteli távolság: 1600m
♦ Akkumulátor idő: 5 év
♦ LED visszajelzés riasztásnál
♦ Felületre szerelhető

PirCam

PIRCAM A PIR érzékelő kiegészül egy kamerával amely a PIR riasztásakor bekapcsol és 7 mp alatt 20 képet rögzít, melyeket egy GIF fájlba összefűzve küld át a központnak.

Kezelők

♦ Riasztási állapot visszajelzés
♦ Néma riasztás (duress kód)
♦ Automatizálási kimenetek aktiválása
♦ Ki- és beriasztás egy gombbal
♦ Parancs visszaigazolás LED-el
♦ Pánikriasztás és kimenetek vezérlése gomb kombinációk segítségével

Üvegtörés
érzékelő

Maximum 8 méter hatótáv, valamint az érzékenység az applikációban állítható attól függően, hogy milyen közel van az üvegfelület.

Mozgás és
üvegtörés érzékelő

Mozgásérzékelőbe épített üvegtörés érzékelő. A mozgásérzékelő érzékenysége állítható normál, kisállat-védett, vagy magas érzékenységre.

Relé
modulok

Lámpák kapcsolására, illetve kapuk nyitására használható relé modulok. Felvételük ugyanúgy történik: QR kód beolvasása után táp alá helyezés. Kis felépítésének köszönhetően könnyen beépíthetőek.

Derik

HIKVISION AxPro riasztórendszerek

Válaszd a HIKVISION AxPro
riasztórendszereket!

Szeretnéd állandó biztonságban tudni értékeidet, szeretteidet? Szeretnél nyugodtan pihenni az otthonodtól távol is?

A folyamatos biztonság és a nyugodt nyaralás kulcsa a komplex behatolásvédelmet nyújtó AX PRO újgenerációs riasztórendszer, amely egy elképesztően új dizájnnal egyesíti a tegnap erős és megbízható eszközeinek tudását a holnap legfejlettebb technológiájának egyszerűségével.

Az AX PRO megkönnyíti az életed, hiszen a nap minden percében éberen figyel helyetted. Az eseményeket kényelmesen, egyetlen alkalmazásból vezérelve felügyelheted. Betörés vagy veszély esetén az okos megoldásnak köszönhetően rögtön jelez a rendszer, lehetőséget adva az azonnali közbelépésre, független attól, hogy éppen hol tartózkodsz.

Az AX PRO riasztó szett kiválóan integrálható már meglévő biztonsági kamerarendszeredhez is akár az otthonodban, akár az irodádban, üzlethelyiségedben!

A HIKVISION kamerák, videómegfigyelő termékek világszerte nagy ismertségnek és népszerűségnek örvendenek. Azonban a HIKVISION ma már nemcsak a vezeték nélküli kamera rendszerek terén az egyik piacvezető, hanem innovatív megoldásokat kínál az okosotthonokra is.

Az AX PRO szettek kivétel nélkül egyetlen applikációból kezelhető és irányítható vezeték nélküli termékeket tartalmaznak: riasztóközpont, távirányíró, beltéri PIR mozgásérzékelő, nyitásérzékelő.

Derik

HIKVISION AxPro riasztórendszerek

HIKVISION AxPro riasztók - bemutató

Derik

HIKVISION AxPro riasztórendszerek

riasztórendszert szeretne?

01

Felmérés

A helyszíni felmérést előre egyeztetett időpontban végezzük. Megnézzük a helyszín adottságait: hol a bejárat, hová kerüljön a kezelő, milyen helységekbe és milyen érzékelők kerüljenek majd elhelyezésre.

02

Ajánlat

Munkatársaink elkészítik a részletes ajánlatot. Árajánlatunk tartalmazza a teljes költség mellett az anyag és munkadíj költségeket is.

03

Egyeztetés

Személyes megbeszélés keretében egyeztetjük a helyszíni kivitelezés folyamatát és részleteit. Egyeztetjük a kivitelezés ütemezését is.

04

Kivitelezés

Munkatársaink az egyeztetett időpontban megjelennek a helyszínen és felszerelik a megrendelt riasztó rendszert.
Munkatársaink a szerelés után összetakarítanak és meg is tanítják a rendszer működését.

Kérdése van?

Írjon üzenetet!