Kamerarendszerek

Kamerarendszerek

A mai kamerarendszerek gyönyörű, éles képet biztosítanak akár éjszaka, vagy gyengébb megvilágításnál is. Alapvetően kétféle kamurendszert forgalmazunk, az analóg kamerákat felváltó Turbó HD, vagy az IP rendszereket. Minden rendszerünk elérhető egyszerűen használható mobil app-al, vagy sokoldalú PC-s programmal Interneten keresztül Előtérben a funkcionalitás, a logikai kapcsolatok és a magas biztonság.

Kamera típusok

DS-2CE16F1T-IT5_100x100-2

Csőkamera

Kompakt kamera, szerelhető akár beltérre, akár kültérre. Általában beépített infra ledekkel rendelkeznek, így sötétben is kiváló képeket készítenek.
DS-2CD2422FWD-IW_100x100-2

Csempekamera

Beltérre szerelhető kocka alakú kamera, innen kapta a nevét is. Esztétikus, kis méretű kamera. Akár üzletekbe, akár irodába, vagy otthonra is tökéletes választás.
DS-2CD2122FWD-IS_100x100-2

Dome kamera

Kompakt kamera, bel- és kültéri típusok is léteznek. Legfontosabb ismertetőjelük a kamera előtti gömb alakú üvegbúra.
DS-2CD2E20F_100x100-2

Speed Dome

A dome kamera belsejében egy motor található, amely nagyon gyors sebességgel mozgatja a kamerát, amely így akár teljesen körbefordulhat, és le-fel irányban is nézhet. Teljes mértékben ipari célokra készült.
fisheye-2

Fisheye

Halszem optikás kamera, amely 360 fokos megfigyelést tesz lehetővé. Ideális üzletterek megfigyelésére mennyezeti telepítéssel.

Rögzítők és merevlemezek

THD_rogzito

THD DVR

Turbo-HD rögzítők, amelyek 4-16 analóg kábelezésen működő THD kamera képét rögzíthetik. Kiváló választás, ha régi, elavult kamerarendszerét szeretné lecserélni.
IP_NVR

7600/7700 IP rögzítők

IP kamerák rögzítésére kiváló a 7600-es sorozat. Kiváló ár-érték arány jellemzi a sorozatot. A legfeljettebb képtömörítő algoritmusoknak köszönhetően kisebb a merevlemez felhasználás. Stabil Linux alapú operációs rendszer.
intelligensNVR

Intelligens rögzítők - IDS

Az IDS és 96-os sorozat ipari felhasználásra készült. Az Acu Sense-es, pár csatornán akár dupla téves riasztás-szűréssel, illetve dupla operációs rendszerrel a legstabilabb működést biztosítják. Kiváló alapja lehet a virtuális őrzésnek.
wd-Purple-digiview

Merevlemezek

A Western Digital Purple sorozatú merevlemezei pontosan a videómegfigyelés igényei szerint készültek, a folyamatos rögzítésre és használatra.

Távelérés / Videómenedzsment

Videórendszer bemutatók

IVMS program beállítása számítógépen
NVR lejátszás, mentés
Mobiltelefonos program használata
Rögzítési idő beállítása

Kamera rendszert szeretnék

felmeres-21

Felmérés

A felmérést egy előre egyeztetett időpontban a helyszínen végezzük. Megnézzük a helyszín adottságait, milyenek a fényviszonyok, hol és milyen módon lehet kábelezni.
ajanlat-22

Ajánlat

Munkatársaink elkészítik a részletes ajánlatot, amely tartalmazza a teljes anyag és munkadíj költségeket.
kerdesek-23

Személyes megbeszélés

Tisztázzuk Megrendelőink kérdéseit egy személyes megbeszélés keretében.
szereles-24

Kivitelezés

A felmérést egy előre egyeztetett időpontban a helyszínen végezzük. Megnézzük a helyszín adottságait, milyenek a fényviszonyok, hol és milyen módon lehet kábelezni.