Virtuális őrzés

Virtuális őrzés

Magasabb biztonság - kisebb költségen.

Trend, hogy a technológia fejlődése teljes mértékben átalakítja a világot. A csökkentett létszámú fizikai személyzet munkájának a megkönnyítésével és a vagyonvédelmi folyamatok még hatékonyabbá tételével sokkal kisebb költségen érhet el sokkal magasabb biztonsági szintet.
Hogyan lehet kevesebb személyzettel ugyanazt, vagy több feladatot ellátni? Példák a csökkentésre.
Beléptetés: rendszámfelismerés LPR és ANPR rendszerek, a belépők önregisztrációja, a jogosultak akár egy telefonhívással önmaguk is kinyithatják a kapukat. A járőrözés virtualizációjával a fizikai ellenőrzőkörutak, "csekkolók" és "csekkolások" megszűnnek. Be- és kilépési pontokat lehet összevonni, ezek egymástól tetszőleges távolságra lehetnek, így egy biztonsági szakember több pontot is kezelhet.
A feladatok nem felejtődnek el, nem laposodnak el, mert a "szolgálati utasítás" cseklistaszerűen épül fel, és riportolható.

Minden nulla - vagy egy

Az informatika világában minden nulla, vagy egy. Ez pontosan lefordítható a vagyonvédelmi folyamatok nagy részére. Nyitva a kapu - vagy csukva. Betörtek - vagy nem törtek be. Beléphet - vagy nem léphet be. Munkanap van - vagy nincs munkanap.
Technikai és integrációs tapasztalatunkkal kialakítjuk az egyszerűen üzemeltethető és riportált szabályrendszert - azaz digitalizáljuk a biztonságot. Mindezt a modern kamerarendszerek, riasztók, helyi és távolról vezérelhető relékkel, plc-vel, vagy egyéb IoT eszközökkel, opcionális szünetmentes megoldással, vagy ahol nincsen elektromos áram, napelemes tápellátás segítségével.

Hogyan történik?

A digitális átállás az őrzött területtől függően hosszabb folyamat is lehet és sokszor alapos előkészítések is szükségesek. Ismerjen meg bennünket, egyeztessen egy időpontot egy 60 perces díjmentes és minden kötelezettségtől mentes személyes konzultációra, mely során bemutatkozunk és megismerheti az eddigi eredményeket és a lehetőségeket.
Az időpont egyeztetéshez küldje el az alábbi űrlapot, vagy keresse irodénkat munkanapokon 08:00 és 16:00 között a 06 34 586 273-as telefonszámon.

Kapcsolatfelvétel

Az üzenet elküldésével elfogadom, hogy személyes adataimat az Adatkezelési Szabályzatban foglaltak szerint használják fel a weboldalon.