derik

Biztonsági

tanácsadás

A DERIK Biztonságtechnika vállalati ügyfelek részére biztonsági tanácsadással segít eligazodni a legfrissebb megoldásokról és azok előnyeiről.

A virtuális őrzés már nem a jövő, hanem a jelen

Sokáig az élőerős biztonsági szolgálat jelentette a legmagasabb szintű védelmet az őrzés-védelem területén. Ma már gyakran minimális élőerővel, vagy akár nélküle is biztosítható objektumok védelme. A virtuális őrzés előnye, hogy több technológiával, kevesebb fizikai személyzettel megoldhatóvá tesz biztosítási feladatokat.

A DERIK nagy tapasztalattal rendelkezik a legmodernebb biztonságtechnikai rendszerek terén: raktárak, gyárak, telephelyek virtuális őrzésével költségcsökkentés mellett tudjuk növelni a biztonsági szintet.

A virtuális biztonsági technológia már nem a jövő, hanem a jelen. Miért?

Mert olcsóbb az üzemeltetés.
Mert megbízhatóbb.
Mert a „virtuális őr” nem fárad el.

Megbízható virtuális őrzési megoldások

A virtuális biztonsági rendszerek skálázható megoldások, amelyek bármilyen méretű operációhoz hozzáigazíthatók.

A „virtuális őr” ugyan nem fárad el, de a karbantartást biztosítani kell, hogy a rendszer hatékony és naprakész maradjon.

A virtuális biztonsági megoldások néha kiegészítik – és sokszor felváltják – a hagyományos biztonsági rendszereket. Olyan biztonsági szintet, fokozott felügyeletet és gyorsabb reagálási képességet biztosítanak, amit a fizikai őrzés önmagában nem tud nyújtani.

Megtérülő beruházás

A virtuális őrzés hatalmas előnyei (mint a csökkentett munkaerőköltség, a fokozott védelem és a biztonsági rések megelőzése) messze felülmúlják a kezdeti beruházási költségeket. A virtuális őrzés páratlan hatékonyságot kínál.

A DERIK biztonsági tanácsadás nem csevegés, hanem naprakész tanácsadás

A világban, ahol a biztonsági igények gyorsabban nőnek, mint valaha, az egy lépéssel előrébb járás nem csupán lehetőség, hanem szükségszerűség. Biztonsági tanácsadásunkkal megismerheti a legmodernebb biztonságtechnikai megoldásokat és profitálhat a technológiából.

Használja ki a high-tech biztonsági megoldások terén szerzett szakértelmünket!

Gyakorlatias tanácsokat adunk, amelyeket azonnal át lehet ültetni a gyakorlatba.

Cégének jelenlegi biztonsági szintjének megértésével, a sebezhetőségek pontos meghatározásával és a fejlesztési lehetőségek azonosításával kezdjük.

Mindezek alapján meghatározzuk, hogya legkorszerűbb biztonsági megoldásokat hogyan tudnak átfogó védelmet nyújtani vállalkozása számára.

A virtuális biztonsági forradalom itt kopogtat az ajtón.

Kihasználja ezt a lehetőséget?

BIZTONSÁGI TANÁCSADÁS

kérjen időpontot!

A DERIK biztonsági tanácsadás 7 előnye

01 :: Szakértői tanácsadás
Hozzáférés a DERIK high-tech biztonsági megoldásokkal kapcsolatos szakértelemhez.

02 :: Testreszabott megoldások
Személyre szabott tanácsok, amelyek kifejezetten az Ön vállalkozásának egyedi igényeihez igazodnak.

03 :: Költséghatékonyság
A legmodernebb, a vállalkozás számára költséghatékony biztonsági megoldást ismertetjük Önnel. 

04 :: Időmegtakarítás
Ez egy gyors, célzott tanácsadás, melynek célja, hogy megvalósítható ötleteket adjon.

05 :: Kockázatcsökkentés
A tanácsadás keretében műveleteken belüli potenciális biztonsági sebezhetőségek proaktív azonosítása és kezelése, ami jelentősen csökkenti a lopás, vandalizmus, adatszivárgás és egyéb biztonsági fenyegetések kockázatát.

06 :: Legújabb technológia megismerése
Napi munkánkból ismerjük a legújabb virtuális biztonsági technológiák és gyakorlatokat, így azokról tudunk beszélni, hogy ma mi a legjobb megoldás.

07 :: Jövőbiztos
Skálázható biztonsági megoldásokról beszélünk, amelyek együtt tudnak növekedni és fejlődni az Ön vállalkozásával – így biztosítva a hosszú távú védelmet és az alkalmazkodóképességet.