Easy IP 4.0

A video megfigyelést nem szükséges túlbonyolítani. A nagyon gyors technológiai fejlődés mellett is lehet egy komplex feladat egyszerű. A megfelelő komponensek a megfelelő helyen, széles alkalmazási lehetőségekkel kisebb üzemek, gyárak, telehelyek, de akár lakóházak részére is. Ez az Easy IP 4.0 technológia.

easy1

AcuSense technológia

Kiváló cél érzékeléssel és deep learning algoritmussal a téves riasztások drasztikusan csökkenthetők.
easy2

Color VU technológia

Akár gyér megvilágításnál is nem lesz már több biztonsági problémája. Jobb lencsékkel, fejlettebb szenzorokkal és kiváló megvilágítás együtt kiváló képminőséget biztosítanak, még alacsony fényviszonyok között is.

Téves riasztások


A határterületek megfigyelésénél a hagyományos megfigyelőrendszerek a gyenge célérzékelés miatt rendkívül sok téves riasztást okozhatnak. A legfontosabb az autók, és emberek észlelése, azonban ezeknél a rendszereknél számos más egyéb változás is riasztást okozhat.
A biztonsági személyzet elveszik a rengeteg, nem fontos információ között.
A sok téves jelzés következtében lehet, hogy egy valós jelzésre is elmaradhat a reakció.
_animals

Állatok

_lights

Fények

_eso

Eső

_pokhalo

Pókhálók

_agak

Ágak

Téves riasztások szűrése


A fejlett deep learning algoritmusnak köszönhetően a téves riasztások több, mint 90%-a szűrhető. A szűrést az AcuSense technológiával rendelkező kamerák, illetve az Intelligens rögzítők is elvégezhetik. Ha a kamera és a rögzítő is szűr, így duplán kerülnek szűrésre a téves riasztásokat kiváltó, egyébként normál események. A hatékonyság növelésével a helyi fizikai munkaerő is kiváltható, vagy nagyon jelentősen lecsökkenthető.

Villogás és hang

_strobe

Fény és hang

A deep learning algoritmussal működő kamerák szűrik a riasztást kiváltó tényezőket. Abban az esetben, ha ember, vagy jármű okozza a riasztást, a beépített hangszóró megszólal, illetve villogó fény is elriaszthatja a behatolókat.
_face

Megvagy

A kamera által kibocsátott fény és hang hatására nagyobb az esély, hogy a behatolók a kamera felé forduljanak, amely tökéletesen rögzítheti a képüket.

Alkalmazási területek

Easy IP bemutató videó


Acu Sense technológia