Time Lapse

Gyorsított - Time Lapse videók beruházásokról

Marketing célú kamerák, amelyek meghatározott időnként, általában 5 percenként küldenek a szerverünkre egy képet. A projekt végén a képeket összefűzzük és egy gyorsított felvételen mutathatja be a teljes projektet.

Beruházásfigyelő rendszert szeretnék

felmeres-21

Felmérés

A felmérést egy előre egyeztetett időpontban a helyszínen végezzük. Megnézzük a helyszín adottságait, milyenek a fényviszonyok, hol és milyen módon lehet kábelezni.
ajanlat-22

Ajánlat

Munkatársaink elkészítik a részletes ajánlatot, amely tartalmazza a teljes anyag és munkadíj költségeket, amennyiben szereléssel együtt kéri a rendszert.
kerdesek-23

Egyeztetés

Tisztázzuk Megrendelőink kérdéseit egy személyes megbeszélés keretében.
szereles-24

Kivitelezés

Az előre megbeszélt időpontban megjelennek munkatársaink és felszerelik a beruházásfigyelő rendszert. Ha szerelés nélkül kéri, akkor elküldjük Önnek az előre beálított rendszert szerelésre kész állapotban. A rögzített képekből a projekt végén a megrendelőink egy rövid kisfilmet kapnak, amelyet bármilyen marketing, és prezentációs célra használhatnak.

Referencia videók

Time Lapse tippek

A legszebb felvételek onnan indulnak, amikor még áram sincs a területen. A Time Lapse kamera szigetszerű megtáplálása napelemes rendszerekkel egyszerűen megoldható.
Folyamatosan nyomon követheti az építkezést és hozzáférést kap az élőképekhez.
Lehetőség van arra is, hogy a kamera képeit élőképen is rögzítsük, így nem marad le semmiről és visszanézheti azt, ami érdekli.
Célszerű többféle videót is készíteni, minden 15 percben készített képből a kivitelezés idejétől függően akár egy több tízperces anyag is készíthető. Célszerű azonban egy nagyon gyors, maximum 20 másodperces filmet is készíteni, amely nagyszerű lehet egy közösségi média oldalon, legyen az Instagram, Facebook, vagy a Linkedin.