Vagyonvédelem

20 év tapasztalat a
magánbiztonsági üzletágban

Az eltelt időszak alatt rendkívül sok társadalmi, gazdasági, jogszabályi tényező változott. A változásokat nyomon követjük és megpróbálunk alkalmazkodni az új kihívásokhoz


Az egyre erősödő munkaerőhiány, miatt a kiválasztási folyamatok során több komprumisszumot kell hozni. A gyengébb képzettséget folymatos felmérésekkel, a hiányok őszinte feltárásával és oktatással próbáljuk elensúlyozni.

A siker egyik kulcsszava az őszinte kommunikáció Megrendelőinkkel. A reklamációk kezelésénél is kulcskérdés az őszinte és alapos vizsgálat és a hibák javítása, illetve a visszaellenőrzés.

Az eltelt időszak alatt a technika is hatalmas fejlődésen megy keresztül. A kamerák felbontása és a sávszélesség is egyre növekszik. Egyre több kamera és rögzítő rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek korábban csak a legdrágább, prémium termékek ismérve volt.

A video analitika egyre fejlettebb, ezért folyamatosan bővítjük hálózati és informatikai ismereteinket, hogy teljes kiszolgálást nyújthassunk. Használjuk napi munkánk során a megosztást és a csoportmunka előnyeit.

Komplex feladatok
átlátható folyamatok

Módszereink

Érthető utasítások

Érthető módon, egyszerűen, de határozottan megfogalmazott utasítások.

Digitális napló

Transzparencia, nyomon követhetőség, kereshetőség.

Cseklisták

Nem sikkad el, nem felejtődik el. Digitális és megosztott cseklistákkal dolgozunk.

Kompetencia-tesztek

Kompetencia tesztekkel mérjük fel a javítandó hiányosságokat.

Minőségirányítás

Valós minőségirányítási szemlélettel a hibás folyamatot javítjuk, visszaillesztjük és ellenőrizzük. Nem csak papíron működik.

Valószínűségek

Megvizsgáljuk, hogy az adott esemény bekövetkezésének mi a valószínűsége.

Reklamációk kezelése

Őszintén, javító szándékkal állunk a problémákhoz.

Erőforrás optimalizálás

Az őrszemélyzet munkáját számos biztonságtechnikai megoldás támogathatja