Sample Blog
2018

Jelzi a lakásriasztó ha jön a nyúl?

Háziállatok és a riasztórendszer – Kisállat immunis
PARADOX mozgásérzékelők tesztje

 

Bent tarhatók a háziállatok, mint a kutya, a macska vagy a nyúl, ha be van riasztva a riasztórendszer?

Mivel órák kérdése és jöhet a húsvéti nyúl, ezért most nyuszikon mutatjuk be, hogy miként lehet beriasztva PARADOX lakásriasztó rendszerünk amellett, hogy

2018

Paradox riasztók bemutatója

A legelterjedtebb Paradox riasztórendszerek, a Paradox MG sorozat (rádiós) és az SP (vezetékes) sorozat általános bemutatója. Élesítési módok bemutatása (Stay – Sleep – ARM), új kód hozzáadása és törlése. Hibák és riasztási memória megtekintése.

2018

IVMS-4200 program beállítása

Kis videónkban lépésről lépésre bemutatjuk, hogy Hikvision rögzítőjét hogyan érheti el távolról IVMS 4200-as segédprogram használatával. A program telepítése után teszt rögzítőnkön mutatjuk be, hogyan csatlakozhat.
Élőképek megtekintése, mentett felvételek lejátszása és felvételek kimentése pendrive-ra. A mentett felvételek lejátszása a számítógépen.

VS Player program letöltése (Windows – 39 Mbyte)

IVMS-4200 program letöltése (Windows – 188 Mbyte 2.6.1.11-es magyar verzió)

2018

Kamerák képei mobiltelefonon

IVMS-4200 mobiltelefonos segédprogram telepítése és beállítása. Az élőképek és a mentett felvételek megtekintése mobilon. A segédprogram ingyenesen letölthető az Apple vagy a Google alkalmazás boltjából.

2018

Hikvision rögzítők

Rögzítőrendszerek alapfunkciói, hogyan kell a mentett felvételeket lejátszani, kimenteni egy pendrive-ra és számítógépen megtekinteni.
Tanulja meg egy pár perces bemutató videó segítségével rögzítőrendszere használatát, lépésről lépésre.

VS Player program letöltése (Windows – 39 Mbyte)

 

2018

Mobil videórögzítés

Gépjárműveken, buszokon, vagy teherautók rakterében történő mobi megfigyelés egyszerűen megvalósítható a Hikvision mobil rögzítő rendszereivel.

 

A tömegközlekedésben az egyszerűbb analítikai lehetőségek, a vonalátlépés figyelés megfelelő lehet egyszerű statisztikák készítésére, így ezek a rendszerek a biztonság növelése mellett pontosabb forgalmi adatokhoz is juttathatják az üzemeltetőket. A rögzítők mobilinternetre kapcsolhatók, így az élőképek, vagy a riasztások egy távfelügyeleti központban egyszerűen