Magánbiztonságról egyetemistáknak

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőrfőkapitányságon tartottunk előadást dr. Christián László rendőr alezredes, tanszékvezető docens meghívására 2017. április 20-án.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi karának hallgatói és oktatói az igazgatásrendészet, a polgárőrség és a városrendészeti előadások mellett megismerkedhettek a magánbiztonsági üzletággal is. A megjelenteket cégünk részéről Rigó Erik ügyvezető köszöntötte, majd Rigó Péter kereskedelmi vezető előadása következett.

Prezentációjában bemutatta a cég 20 éves történetét, főbb termékeket, szolgáltatásokat. Az őrzésvédelmi részben megismerhették a hallgatók legfőbb HR és technológiai fejlesztéseket, a cseklisták alkalmazását, a digitális naplórendszert és az ügyeleti feladatokat. Bepillantást nyerhettek a hallgatók a cég értékesítéstechnikai folyamataiba, láthatták, hogyan készül el egy perc alatt egy ajánlat ügyfélkezelő (CRM) rendszerünkben. A folyamat folytatásaként hogyan történik a feladatok delegálása, illetve a kivitelezések ütemezése, majd a számlázás, illetve a nyomon követés.