Kezdő
 • Megalakul a DERIK Bt.

  1997. júliusában Rigó Erik, Rigóné Szabó Klára megalakítja a D’Erik Bt.-t. A kis családi vállalkozás hat munkavállalóval és egy cég őrzésével indul.

 • Ügyfélkörünk bővül

  Az ügyfelek száma egyre bővül. A tatabányai Ipari Park több gyárának őrzésvédelmét látjuk el, klasszikus, élőerős őrzésvédelemmel.

 • Szolgáltatási körünk a takarítással bővül

  Bár kezdetben csak a klasszikus vagyonvédelmi, portaszolgálati feladatok ellátásának vállalását terveztük, azonban a szolgáltatásaink a takarítással bővülnek.

 • Riasztó- és kamerarendszerek telepítése

  Cégünk megkezdi a riasztó és kamerarendszerek telepítését. A 2000-es évek elején ezek még analóg rendszerek, sokszor fekete-fehér kamerákkal.

 • Megalakul a DERIK Kft.

  A Betéti Társaság, mint cégforma bár nagyobb tulajdonosi, vezetői felelősséggel jár, mégis káltalában kisebb méretnek tűnik. Ez volt az az ok, amiért 2002. július 4-én megalakítottuk a DERIK Hungária Kft.-t.

 • DERIK Ügyelet kialakítása

  Kialakítjuk riasztórendszer felügyeleti központunkat, ahol telefonvonalon fogadjuk a riasztórendszerek jelzéseit, illetve 24 órás diszpécserközpontunk koordinálja a vagyonőri szolgálatok meunkáját.

 • Minőségirányítási rendszer bevezetése

  Multinacionális megrendelői környezetben elengedhetetlen volt az ISO 9001:2000-es minőségirányítási rendszer kialakítás, bevezetése és auditálása. 2005-ös évtől folyamatosan üzemeltetjük minőségirányítási rendszerünket.

 • Adminisztrációs rendszer beveztése

  Az őrség munkájának digitalizálására bevezettük digitális adminisztrációs rendszerünket. A röviden ‘admin’-nak elnevezett rendszerben dokumentálja a vagyonőri szolgálat a forgalmi adatokat és a vagyonvédelemmel kapcsolatos adminisztrációt. A rendszer bevezetésével teljesen transzparenssé tettük az őrség munkáját.

 • Belső oktatási rendszer

  A munkaerőintenzív szolgáltatói iparágakban különösen fontos a végrehajtó állomány folyamatos képzése, oktatása. Bár ez fontos cél, mégis sokszor csak papíron teljesül. Kialakítottuk belső oktatási rendszerünket, a DERIK LMS-t. A szolgálatba lépő őrök egy webes alkalmazásban minden munkakezdéskor 5 feleletválasztós véletlenszerű kérdést kapnak, az elvárt eredmény 80%. A kérdések kiértékelése a kitöltés után azonnal megtörténik. A súlyosabb problémák esetén kompetenciatesztekkel azonosítjuk a fejlesztendő területeket.

 • Tanuló vállalat

  A DERIK Kft., amely egy multinacionális megrendelői környezetben felnőtt, tanuló vállalat. A Megrendelői igényeket felismerve és az adott problémákat azonosítva folyamatosan fejlődünk. Folyamatos informatikai fejlesztéseket hajtunk végre és lépést tartunk a biztonságtechnika és a világ rohamos haladásával. Erőteljesen használjuk a videóanalítikát és a biztonságvédelmet erőteljesen algoritmusokon és szabályrendszereken nyugvó folyamatként látjuk. Ebben a világban minden 0 vagy 1 – Kiléphet – Nem léphet ki, Nyitva – Zárva, Riasztó élesítve – Riasztó kikapcsolva. Feladatmenedzsment, oktatási rendszerek,..Read more

 • Integrált Információs Rendszer

  A 2013-ban kialakított Adminisztrációs rendszerünk teljes cseréje történt meg. A régi rendszerünk ötödik születésnapján indítottuk teljesen új adminisztrációs felületünket, az Integrált Információs Rendszert (IIR). A program saját szerveren, saját domain alatt, titkosított adatforgalommal és kibővült funkciókkal szolgálja Megrendelőinket. Az IIR, vagy Selfcheckin a közeljövő fejlesztéseinek köszönhetően arra is alkalmas lesz, hogy a látogatók, vagy a külső munkavégzők önállóan regisztráljanak helyben, vagy akár a világ bármely pontjáról.

 • Új szolgáltatások

  Két új szolgáltatást vezettünk be, amelyek a hazai piacon teljesen ismeretlenek, világszinten is egyelőre kevés, nagy biztonsági cég nyújt. Ilyen a Virtuális Őrzés – amely egy olyan fejlett videófelügyeleti megoldás, amely képes egy kisebb telephely védelmét ellátni, ahol korábban egy fős 24 órás őrszolgálat biztosított. A Virtuális Őrzés keretében általában általános perimetervédelmi feladatokat látunk el, távolról be/kiléptetünk, valós riasztási helyzetben helyi kivonuló ellenőrzést végzünk, vagy távolról szirénákat indítunk / kapukat nyitunk-zárunk. Virtuális Őrzés SSC keretében..Read more