Kamerarendszerek
 

Nagyfelbontású, használható felvételek, amelyek elérhetők az Interneten keresztül mobiltelefonon, tableten, vagy számítógépen. Kül- és beltéri kamerák széles választéka áll rendelkezésre, rendszereink az otthoni felhasználástól a kis irodai, üzleti kamerarendszereken túl a nagyobb, ipari, illetve üzemi videomegfigyelési feladatokra is tökéletesek lesznek.

Kamera típusok

DS-2CE16F1T-IT5_100x100

Box kamera

A boxkamera szerelhető beltérre és kültérre is, kameraházban. Ezek a kamerák leginkább ipari felhasználásra készülnek, több beállítási lehetőséggel rendelkeznek.
DS-2CD2422FWD-IW_100x100

Cube kamera

Beltérre szerelhető kocka alakú kamera, innen kapta a nevét is. Esztétikus, kis méretű kamera. Akár üzletekbe, akár irodába, vagy otthonra is tökéletes választás.
DS-2CE16D0T-IR_100x100

Csőkamera

Kompakt kamera, szerelhető akár beltérre, akár kültérre. Általában beépített infra ledekkel rendelkeznek, így sötétben is kiváló képeket készítenek.
DS-2CD2122FWD-IS_100x100

Dome kamera

Kompakt kamera, bel- és kültéri típusok is léteznek. Legfontosabb ismertetőjelük a kamera előtti gömb alakú üvegbúra.
DS-2CD2E20F_100x100

Speed dome kamera

A dome kamera belsejében egy motor található, amely nagyon gyors sebességgel mozgatja a kamerát, amely így akár teljesen körbefordulhat, és le-fel irányban is nézhet. Teljes mértékben ipari célokra készült.

Kamerarendszert szeretnék

felmeres1

1. lépés

A felmérést egy előre egyeztetett időpontban a helyszínen végezzük. Megnézzük a helyszín adottságait, milyenek a fényviszonyok, hol és milyen módon lehet kábelezni.
ajanlat2

2. Ajánlat

Munkatársaink elkészítik a részletes ajánlatot, amely tartalmazza a teljes anyag és munkadíj költségeket.
kerdesek3

3. Személyes megbeszélés

Tisztázzuk Megrendelőink kérdéseit egy személyes megbeszélés keretében.
szereles4

4. Kivitelezés

Az előre megbeszélt időpontban megjelennek munkatársaink és felszerelik a kamerarendszert. Elkészítjük az átadási dokumentációt és előkészítjük a szükséges anyagokat (pl.: kameraszabályzat)

Milyen elemekből áll a kamerarendszer?

 

Kamerarendszer hírek