Hikvision Easy IP Solution

Easy IP Solution

A videofelügyeletnek nem kell bonyolultnak lennie. A technológiai fejlesztések az életünk minden szegletében egyre egyszerűbbé és felhasználóbaráttá válnak. És ez igaz a biztonsági fejlesztésekre is. Milyen a jó biztonsági rendszer? Olyan, mely a megfelelő elemeket tartalmazza a megfelelő helyen. A kis-és középvállalatok számára a Hikvision megalkotta az idő-és költséghatékony rendszereket. Ez az Easy IP 3.0 Solution. Azok, akik ismerték a korábbi Easy IP verziókat ez a rendszer a dobozba be és kimenő rendszer. Ez a rendszer stabil, megbízható alkatrészekkel, fejlett technológiával rendelkezik. Az Easy IP 3.0 Solution a Hikvision-től valóban a legegyszerűbb megoldás a nagyobb biztonság irányába.
 
2012-ben a Hikvision bemutatta az első Easy Ip Solution-t, amely jelentős hatással volt az iparágra. Az EasyIP 1.0 alkalmazta a H.264 kódolót, és 1.3, 2 és 3 MP kamerát kínált. A világ biztosnági szakemberei kihasználták ezt a költséghatékony és könnyen telepíthető rendszert, így sok ügyfelet szerezve. A Hikvision reagált a megnövekedett kereskedelemre és 2014- ben újabb fejlesztéssel jött elő. Ez volt az Easy IP 2.0, amely a H.264 + kodeket használt, és ezúttal 2 és 4 MP kamerával volt felszerelve, ráadásul a 2.0 verzió 120 dB széles dinamikatartományú kamerát hordozott és ingyenes felhőszolgáltatást tartalmazott, ezzel új lehetőség nyíltak meg így a rendszergazdálkodás is kiterjedt. De a Hikvision ezzel még nem érte be. Jelenleg az idei évben, 2017-ben az Easy IP 3.0 H.265+ kodekkel működik, a forrásokat maximalizálja, és a videokamera felbontása akár 4K! Éles, élénk képalkotás egész nap az erőteljes Darkfighter technológiával éjjel is. Mi több, a 3.0 verzió több VCA-t biztosít, kibővített power-over internet funkciót. A legjobb SMB megoldás most még jobb lett!

A rendszer fő jellemzői

H.265+

Ha csökkenteni tudja a sávszélességet, csökken az adattárolási követelmény, és növelni tudja a rendszer teljesítményét egy megbízható, fejlett kodekkel, így időt, energiát és pénzt is megtakarít. Miért is mondana rá nemet? Ellenőrzött és bizonyított, Hikvision aláírása garantálja...és még többet. Növelje a rezolválásokat az ultra magas 4K-ra és elérhetővé válik a tűéles kép. Így működik:

4K

A közelmúltban ultra-nagy felbontású felügyeleti 4K kamerák mutatkoztak be a biztonsági iparban is. Azonban a 4K felbontás még nem érhető el széles körben főként az óriási sávszélesség és a hatalmas adattárolási nehézségek miatt. A H.265+ kodek optimalizálja az adatokat és lehetővé teszi a video távfelügyeletet. Minden pixel élénk, világos képet mutat.

Darkfighter

Legyen éjszaka is nappal! Még az arcok is egyértelműen azonosíthatók.

VCA

A VCA-t (videotartalom elemzést) már nem kizárólagosan a vállalati szintű biztonsági rendszereknek tartják fent. Az EasyIP megoldás a VCA-kat elérhetővé teszi az SMB biztonsága számára is. A személyzet használhatja az Intelligens keresés eszközt riasztás esetén, és az Okos visszajátszás funkciót vonalátlépés esetén. További lehetőségek is vannak a riasztás kivizsgálását követően, az objektum kiürítése és a felügyelet nélküli poggyász ellenőrzése.