AxPro riasztórendszer

Megérkezett a Hikvision AX riasztóközpontok új generációja. Applikáció alapú vezérlés, teljes vezetékmentesség, nagy hatótávolság és stabil kapcsolat jellemzi az új rendszert. A Hikvision először a Pyronix cég felvásárlásával (2016), majd saját riasztóközpont fejlesztésével lépett be a riasztógyártás világába 2018-ban. AX Pro teljesen újraalakítja a riasztókat.

AxPro riasztórendszer ismertető

AxPro érzékelők

Válaszd az AxPro-t

Szeretnéd állandó biztonságban tudni értékeidet, szeretteidet? Szeretnél nyugodtan pihenni az otthonodtól távol is? A folyamatos biztonság és a nyugodt nyaralás kulcsa a komplex behatolásvédelmet nyújtó AX PRO újgenerációs riasztórendszer, amely egy elképesztően új dizájnnal egyesíti a tegnap erős és megbízható eszközeinek tudását a holnap legfejlettebb technológiájának egyszerűségével. Az AX PRO megkönnyíti az életed, hiszen a nap minden percében éberen figyel helyetted. Az eseményeket kényelmesen, egyetlen alkalmazásból vezérelve felügyelheted. Betörés vagy veszély esetén az okos megoldásnak köszönhetően rögtön jelez a rendszer, lehetőséget adva az azonnali közbelépésre, független attól, hogy éppen hol tartózkodsz.

Az AX PRO riasztó szett kiválóan integrálható már meglévő biztonsági kamerarendszeredhez is akár az otthonodban, akár az irodádban, üzlethelyiségedben! A Hikvision kamerák, videómegfigyelő termékek világszerte nagy ismertségnek és népszerűségnek örvendenek. Azonban a Hikvision ma már nemcsak a vezeték nélküli kamera rendszerek terén az egyik piacvezető, hanem innovatív megoldásokat kínál az okosotthonokra is. Az AX PRO szettek kivétel nélkül egyetlen applikációból kezelhető és irányítható vezeték nélküli termékeket tartalmaznak: riasztóközpont, távirányíró, beltéri PIR mozgásérzékelő, nyitásérzékelő.

Riasztórendszert szeretnék

felmeres-21

Felmérés

A felmérést egy előre egyeztetett időpontban a helyszínen végezzük. Megnézzük a helyszín adottságait, hol a bejárat, hová kerüljön a kezelő, milyen helységekbe és milyen érzékelők kerüljenek majd elhelyezésre.
ajanlat-22

Ajánlat

Munkatársaink elkészítik a részletes ajánlatot, amely tartalmazza a teljes anyag és munkadíj költségeket.
kerdesek-23

Kérdések

Tisztázzuk Megrendelőink kérdéseit egy személyes megbeszélés keretében.
szereles-24

Szerelés

Az előre megbeszélt időpontban megjelennek munkatársaink és felszerelik a riasztórendszert. Munkájuk után összetakarítanak, és megtanítják a rendszer működését.

AxPro bemutató